Site Loader

   Не всеки дом е достатъчно просторен, за да отделим специално помещение за дрехите и вещите си. За това често домът и най – вече спалното помещение, където обекновено се помещава нашият гаредероб, който винаги се оказва недостатъчен изпада в хаос. Това доста често ни изнервя и кара да се чувстваме некомфортно в собствената си обител.

   Има обаче интелигентни решения, които ще ни помогнат да организираме целия този багаж около мебелите, без да отежняваме допълнително интериора с допълнителни шкафчета, гардеробчета и друга обемна мебелировка, която само би изяла въздухът ни.

   Гъвкавостта на всеки елемент от обзавеждането в спалнята е трансформирана в рационално използване на пространството. Без да се правят компромиси по отношение на външния вид, тези легла са пример както за практичност, така и за удобство.

 

   Когато поставим  зад завеса дрехите си това пространство запазва мекотата и уюта, който трябва да носи, а в същото време създава впечатление, че спалнята и дрешникът са две напълно независими зони.

   Може да оформим мястото за съхранение около мебелите, за да оползотворим всеки сантиметър.

   Доста често стените изглеждат празни и неуютни. Обаче можем да ги ощастливим с полезна мисия.

   Вътре в мебелите за сядане също се крие сърце и това е нашето тайно и практично местенце за любимите ни вещи.

Снимки: Pinterest 

 Благодаря, че беше с мен в поредното интериорно приключение.

     Ако блогът ми ти харесва, моля да ми помогнеш да докосвам повече хора с вдъхновяващи идеи за красив и спокоен живот. Сопдели статията с приятели или я харесай от бутоните отдолу.

    Благодаря

Хареса ли ви? Моля, споделете!

Сибила Калафатова

Вашият коментар

Блог категории:

Абонирайте се за нашия бюлетин

Хареса ли ви? Моля споделете!